Tips för att få unika skor

Bekväma skor är något som de flesta letar efter. Helst ska skorna vara stilrena och fungera både till privata tillställningar och i arbetslivet. Då och då kan det dock vara kul med skor som sticker ut ur mängden. Idag finns det allt från sneakers till skor med klack. Skorna görs även i olika material som kan påverka mjukheten.

När du letar efter nya skor är det bra att först och främst tänka på när du ska använda skorna. Ska du ha ett par skor för att gå ut med hunden behöver det kanske vara ett par tåliga kängor eller träningsskor. Letar du istället efter skor som passar till kontoret fungerar allt från ballerina till ett par snyggare sneakers. För de som vill sticka ut lite mer kan det vara fräckt att ha skor med egna tryck. Det kan du enkelt fixa hos medtryck.com som är experter inom tryck och reklam. När du beställer skor med dina egna tryck kan du vara säker på att ingen kommer ha likadana.

Skor som present

Det kan också vara kul att ge bort skor i present. Vad passar då inte bättre än skor med egna tryck? Hos medtryck.com kan du till och med fixa ett eget gåvokort att ge bort med skorna. Många vill kunna ge bort en present som känns personlig. När du ger bort skor med tryck på så kan du välja något som kompisen gillar.

Tips för att få bekvämare skor

Precis som det nämndes i inledningen så behöver du skor för olika tillfällen. För de som söker bra allround skor är sneakers populärt. Det finns några knep som du kan använda om du vill göra dina skor bekvämare. Du kan till exempel ha dubbla strumpor, sätta in en innersula eller köpa silikonskydd.

Tips när du köpt för små skor

Skulle du råka köpa för små skor finns det också sätt att göra dessa större. Det är viktigt för fothälsan att dina fötter får plats i skorna. Du kan till exempel välja att ta på dig tjockare strumpor, ta på dig skorna och sedan blåsa med en hårtork utanpå skorna. Ett annat alternativ är att lägga en påse med vatten i vardera sko och sedan lägga in skorna i frysen. När vattnet fryser till is så utvidgar det sig och skorna blir på så sätt större.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *