Sneakers är alltid trendigt

Nu går vi mot ljusare tider och det är dags att ställa bort vinterskorna, de ska bytas mot stilsäkra sneakers. Till sneakers kan du matcha olika klädesplagg och framförallt toppar av olika slag. Du kan till exempel matcha din topp i samma färgskala som dina sneakers. En klassiker är att bära en vit t-shirt eller annan topp i vitt tillsammans med ett par riktigt vita och fräscha sneakers. En av modetrenderna som även syns på skor är färg. Det finns många olika sneakers med färgblock som drar blickarna till sig. En sådan sko kan du bära tillsammans med en lång klänning i vitt eller så går du all in och klär dig från topp till tå i färg. Väljer du färg kan du med fördel ha samma färgnyans på skorna som på din topp. Toppar och sneakers är något du aldrig kan få för mycket av.

Satsa på olika typer av sneakers

Sneakers är extra hett den här våren efter den coronatyngda vintern. Hemmaarbetet och coronapandemin har tillsammans fått folk att promenera mera. En promenad är väldigt rogivande men det blir snabbt otrevligt om du inte har en bra skor på fötterna. Alla sneakers är inte gjorda för långa promenader i skogen och därför är det bra att ha ett gäng sneakers så att du kan variera dig.

Sneakern är den perfekta vardagsskon

En klassiker är vita sneakers, den perfekta vardagsskon. De kan du använda till kjolen, klänningen, kostymen och jeansen. Denna typ av sneakers är stilsäker och passar till en mängd olika tillfällen. Chunkey-sneakern har varit populär ett tag och fortsätter att vara det även i vår. Det finns många sneakers med chunkey-sula som är promenadvänliga och det är den perfekta skon om du vill ha en lite sportigare stil. En sneaker med sportigt drag kan du ha oavsett om du tränar eller ska ta en fika på stan. Det finns massor med olika typer av modeller att välja bland inom denna kategori.

Tygskon är fortfarande trendig

En annan typ av sko som fortsätter att vara aktuell även i vår är tygskon. Satsa på en tygsko som har en klassisk siluett och slitstarka drag. En tygsko är perfekt för en enkel styling och den ger en avslappnad stil. Tygskon är perfekt på semestern. Det finns också sneakers som både har sportiga och minimalistiska drag i retroinspirerad stil. En sådan sko är perfekt att använda tillsammans med ett par byxor i avslappnad modell, mjukisbyxan eller trenchcoaten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *