Matcha årets skotrender med den klassiska tröjan

Att använda skor som modeaccessoar till den klassiska basgarderoben är ett smart drag. Antingen går du på den klassiska linjen genom allt inklusive skor eller så matchar du dina kvalitetskläder med trendiga skor.

Hugo Boss har förutom snygga klassiska kläder också många fina skor som fungerar till olika tillfällen. Du kan med fördel matcha din klassiska hugo boss tröja med ett par skor i samma märke. Att satsa på klassiska skor och kläder är alltid ett smart drag som fungerar. När du ska matcha kläder och skor krävs det eftertanke och kunskap för att kunna matcha allt på ett bra sätt. Ett par skor kan verkligen framhäva din fina tröja. Ett tips är att färgmatcha skorna och tröjan, plocka upp färgen i skorna på något sätt i tröjan. Du kan också välja att låta skorna stå i centrum och använda årets skomode som inspiration för att styla en välkomponerad outfit.

Träskor och loafers präglar 2021

Bekvämlighet står i fokus när det kommer till vårens skomode. Nu vill alla ha loafers. De finns överallt och fungerar lika bra till vardags som till festen. Sneakers i sportig modell är också något som tar ett stadigt grepp om våren. Helst ska de vara i stil med New Balance skorna. Skotrenderna som är heta sommaren 2021 är bland annat flip-flop sandaler och clogs. Flip-flop är ingen direkt modenyhet utan har funnits med några säsonger nu. Vårens flip-flop har tagit inspiration från 2000-talet och finns bland annat med platåsula. Förutom flip-flop är sport- och vandrarsandaler helt rätt. Men om det är något du ska satsa på i vår är det tofflor. Det är just nu den hetaste skon. Clogs är träskorna som är en av det coolaste skorna du kan bära 2021.

Den klassiska ballerinaskon är hetare än någonsin

En annan trend som funnits ett tag är platåskorna. Den trenden har inte riktigt slagit igenom men kanske gör den det i vår och sommar. Den klassiska ballerinaskon är i år i fokus. Det är en sko som är bekväm och samtidigt ger full pott i stilpoäng. Något som kommer tillbaka efter en lång tids frånvaro är klackskon i slingback modell med spetsig tå. Klacken ska inte vara skyhög utan i lagom höjd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *