Hitta rätt skostorlek på nätet

Har du någon gång varit med om att du har beställt skor från nätet och när de har kommit fram har storleken varit helt fel? Om det inte handlat om skor så kanske det istället har handlat om kläder? Att shoppa skor på nätet är inte alltid det enklaste och i många fall blir storleken bara perfekt när man redan handlat från samma märke tidigare. Vi har dock knepen som kan hjälpa dig att välja rätt redan från start och oavsett om du har shoppat från tillverkaren tidigare eller inte.

Mät dina fötter – Du vet vilken storlek du vanligtvis passar i, men alla storlekar är inte likadana. Mät upp din fot så du vet hur många centimeter du drar. På så sätt kommer du att ha lättare att använda dig av skotabeller på nätet.

Lär dig hur olika länder räknar – I Europa benämner vi skostorlekar på ett sätt, i USA ett annat och i Japan ett tredje. Genom att lära dig hur landet som du vill shoppa ifrån räknar kommer du träffa rätt mycket enklare.

Omdömen – Läs omdömen från kunder som tidigare köpt samma sko. Då kan du se om storleken passade förväntningarna eller om den t.ex. var större eller mindre än ”normalt”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *