Handla skor på nätet – att tänka på

Att shoppa skor på nätet är något som har varit populärt under många år. Fördelarna är många och bekvämligheten är stor. Här behöver du inte ta dig iväg till en fysisk butik, du behöver inte trängas med andra människor och kan välja från ett betydligt större utbud. Naturligtvis är också betalningsmetoderna till din fördel. På internet har du i många fall möjlighet att delbetala eller betala med hjälp av faktura. Du behöver alltså inte ha pengarna i handen för att kunna få dina nya skor inom bara några dagar!

Det finns dock en del saker som kan vara bra att tänka på när du ska shoppa online.

Rätt storlek – Alla tillverkare av skor bedömer inte storlekarna likadant. För att vara säker på att du får en bra storlek så titta på storlekstabellen och kolla om det finns recensioner från tidigare köpare gällande just storleken.

Handla säkert – Sidan du shoppar på ska vara professionell och se seriös ut. Det ska finnas välkända betalningsmetoder och sidan ska vara krypterad. Det betyder att det ska finnas ett litet hänglås framför företagets namn i webbläsaren.

Ha koll på avgifter – Du har säkerligen koll på hur mycket skorna kostar, men glöm inte att titta efter andra avgifter som kan göra att priset stiger. Du kommer med största sannolikhet att behöva betala en fraktavgift (beroende på var du handlar) och även en returavgift om du skulle ångra ditt köp.

Kända märken till låga priser – Har du hittat ett par Christian Louboutin för bara några hundralappar? Då kan du med största säkerhet veta att skorna är fejk. Om priset verkar för bra för att vara sant så är det troligtvis också det. Är det inte märket som är fejkat så kan kvaliteten vara mycket dålig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *