Sälj ditt guld och köp drömskorna

Vet du om att ditt guld som du har liggande i badrumsskåpet, i smyckeskrinet eller i en låda är värt jättemycket? Om du har guld utan personligt värde, som smycken från ett gammalt ex, så är det jättesmart att sälja guldet och få pengar i handen. Pengar som du kan investera i dina drömskor eller för att betala av skor som du har köpt på kredit.

Hitta ditt guld och sälj det

Du köpte ett snyggt guldhalsband när du var på semester utomlands eller när du tog studenten. Eller så har du smycken som ett ex gett dig. Smycken som kanske är fina, men som du inte använder eller som inte har något affektionsvärde. Det är många svenskar som ligger och oroar sig för sin ekonomi, trots att de egentligen har tusenlappar liggandes i hemmet – utan att de vet om det. Titta igenom smyckeskrin, lådor, kuvert och badrumsskåpet och hitta dina dolda tusenlappar. Idag kan du sälja ditt guld hemifrån och inom ett dygn ha pengarna på ditt bankkonto. När du ska sälja ditt guld gör du det till Diamantbrev som köper 24 karat guld för 471 kronor per gram. Beställ ett brev från dem och skicka sedan iväg guldet. Brevet är försäkrat, så du behöver inte oroa dig. När de värderat dina guldföremål kommer pengarna omgående in på ditt konto.

1# Köp drömskorna

Med pengar på kontot kan du köpa dina drömskor. Bra skor är jätteviktigt för att din kropp, särskilt knän, rygg och höfter, ska må bra. Du ska inte snåla när du köper skor, utan satsa på kvalitetsmärken. Se till att du har bra skor för alla årstider. Det är många som köper bättre sportskor, vilket är mycket viktigt, men som sedan glömmer bort att skorna som de använder dagligen under vintern är lika viktiga. Liksom de tunnare skorna under våren och sommaren.

Det är också roligt att ha ett par snygga skor för bröllop och fest. Med ett par lite dyrare skor i klassiskt snitt kommer dina fötter trivas även om du är uppe hela natten. Om du ska köpa festskor är det smart att hålla sig till neutrala färger som ljusbeige, cremevit och svart. Det är klokt att alltid ha ett par snyggare svarta skor i garderoben som fungerar med en klassisk svart klänning. Då är du redo för både middagar, dejter, fester och opera. Sommartid är det trevligt med lite lättare och mer avslappade ”snyggskor”. Skor som både passar till bröllop, fester, midsommar och en romantisk kväll på en mysig restaurang.

2# Betala av krediter

Om du har köpt skor och kläder på kredit är det mycket klokt att använda pengarna för att betala av små (och stora) skulder. Det är bättre att handla med pengar som du har, än att köpa på kredit då du alltid betalar mycket för räntan. Använd pengarna för att bli skuldfri. Om du får pengar över kan du sedan köpa dina drömskor med gott samvete.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *