Så väljer du rätt klackar

Har du längtat efter att sätta på dig de där nya, snygga klackarna som du precis har beställt hem? Vänta lite! Innan du ska iväg finns det en del saker som du måste tänka på och detta gäller specifikt om det är skor som du aldrig har gått i tidigare.

Att klä fötterna på rätt sätt är avgörande för hur roligt man kommer att ha det. Av denna anledning bör man därför se till att aldrig förbise bekvämlighet, även om man vill känna sig snygg. Till att börja med ska du aldrig bära klackar som du inte är bekväm med att gå i. Det kommer bara få din gång att se onaturlig ut och du kommer dessutom att få ont i fötterna mycket snabbare. Ska du använda dina klackar länge är det rekommenderat med lite bredare alternativ. På så sätt får din fot mer stöd och därmed också mer bekvämlighet.

En räddare i nöden

Att gå in sina nya skor innan de ska användas en längre stund är viktigt och något som du bör göra i god tid. Om du inte hinner med detta (eller om du vet med dig att dina fötter kommer göra ont) så rekommenderar vi att du alltid tar med dig ett par sneakers eller ballerina i väskan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *