Även i mardrömmen så måste livet fortsätta

Inlägget innehåller affiliatelänkar
(Läs om affiliatelänkar på min infosida, här)
Klänning 1, 349 kronor    /    Klänning 2, 399 kronor (finns i fler färger)    /    Klänning 3, 499 kronor (finns även i burgundy)    /    Klänning 4, 349 kronor

Hej! Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här sist, igen.

Som jag har skrivit förut så kan jag inte dela med mig av det som händer, det är av respekt till personerna i mitt liv och dom runtomkring. I början så var min frånvaro p.g.a. att jag mådde så otroligt dåligt. Ni som har hängt här ett tag vet att jag har diagnosen Borderline (om ni inte vet vad det är så kan ni googla) och jag har mina perioder. När jag började må bättre så skrev jag ett inlägg här att jag förhoppningsvis skulle vara tillbaka snart men då blev jag sviken på ett sätt jag aldrig blivit tidigare, f-fan vad mitt hjärta blödde och tårarna ville aldrig sluta rinna. När jag började hitta tillbaka till vardagen igen så bröt helvetet ut och där är jag och min sambo fortfarande idag. Inget har ändrats på tiden som gått, i över 2 månader har vi levt i ett helvete och vi bara hoppas att ett samtal ska komma att människan som förstört våra liv har tagit sitt förnuft till fånga. Ni kan säkert gissa er till vad som kan ha hänt, men som jag skrev så vill jag inte gå djupare in på det av respekt till personerna i mitt liv.

Jag har bestämt mig för att försöka komma igång igen med livet, och det första jag tar tag i är bloggen då jag älskar att blogga. Jag tänker inte lova att jag ska blogga x inlägg per dag eller x dagar i veckan utan det får bli så ofta som det blir. Jag ser att ni fortfarande är här inne och kikar fastän jag har varit borta. Ni är så fina! Har fått så fina kommentarer, ska försöka svara på dom när jag orkar. ♥ Nu ska jag äntligen kolla runt på nätet och se vad som finns. Kan ni tänka er att jag, jag som shoppade varje dag förut, inte har kollat in en enda webbshop på flera månader?! Den ni! Haha. Hoppas ni mår bra! Kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.