Kaos i hjärtat och livet

Hej på er..

Jag känner mig helt ärligt som världens sämsta människa som har lyst med min frånvaro här i bloggen i så många månader. Jag trodde verkligen, när jag skrev förra inlägget, att jag var på väg upp igen och att livet äntligen var på min sida. Jag kunde inte ha mer fel. Det har hänt så mycket sedan jag sist skrev att jag inte vet var jag ska börja, vad jag ska dela med mig och inte, hur jag ska gå vidare från allt och allra viktigast – hur jag mår. Jag vet faktiskt inte hur jag mår. Det är kaos i mitt liv just nu, inte bara inombords utan även runtomkring mig. Det har hänt så hemska grejer som jag önskar att jag kunde berätta, men det jag kan inte. Jag vill bara att ni ska veta att den här tystnaden inte har varit att jag valt att inte blogga utan jag har helt enkelt haft så mycket i mitt privatliv att jag inte ens tänkt på bloggen. Jag har helt slutat läsa bloggar för att jag inte haft tiden eller orken till det, för att mitt huvud har varit överallt och ingenstans hela tiden.

Det är svårt att förklara min situation utan att utelämna andra personer, var ska jag dra linjen och hur mycket ska jag berätta? Efter att jag skrev det förra inlägget så fick jag reda på att en av dom viktigaste personerna i mitt liv utsatt mig för det värsta sveket som går. Jag blödde verkligen ur hjärtat och själen, jag fattade inte hur personen kunde göra en sådan sak mot mig. Jag nådde botten på ett helt annat sätt än tidigare och det enda jag gjorde var att sova i 16+ timmar per dag och äta ett mål mat om dagen. Resten av tiden hade jag sådan ångest att jag inte visste vad jag skulle göra. Med tiden så blev det bättre men då kom nästa smäll. Det är så fruktansvärt sjukt hur vissa människor på den här planeten fungerar, hur man kan vilja förstöra en annan människas liv. Än idag är vi mitt uppe i det hela, och vi bara väntar på att skiten ska lösa sig så att vi kan gå vidare för det kan vi inte just nu. Det känns som att våra liv har pausats och vi bara väntar på att få börja leva igen.

Jag kan inte nog understryka hur viktigt det är att varje dag visa era nära och kära hur mycket ni älskar dom. Berätta det för dom varje dag, men vet inte vad som kan hända från det ena ögonblicket till det andra. I ena sekunden så finns dom där för att i nästa inte göra det längre. Livet är kort, ta till vara på dom tillfällen ni får tillsammans med era nära.


Jag hoppas att jag är tillbaka inom kort igen, jag saknar verkligen er och bloggen. Tack för alla fina kommentarer ni har lämnat under tiden jag har varit borta, det värmer att läsa varenda en! Ni är och har alltid varit dom bästa läsarna.

6 thoughts on “Kaos i hjärtat och livet

  1. maria says:

    Livet är för kort o vara arg, sur och ledsen. vet inte om detta hjälper men när jag mår som sämst så brukar jag tänka på att jag ändå ska skatta mig lycklig.. skit i allt man HAR utan tänk på vad DU ÄR! en frisk, fin, godhjärtad människa som vill andra väl.
    jag såg ett program om en tjej som hade blivit av med sin arm. och jag satt typ och surade och deppade över att jag inte “har” något. pengar å sånt skit. kände mig hemsk efteråt. man ska vara glad för det man är. du har Ett liv. vad vill du göra med det?

    • Maria Larsson says:

      Jag förstår precis vad du menar och det är alltid så jag tänker, jag är så tacksam för allt jag har i mitt liv. Det är väldigt svårt att påverka hur jag mår när jag mår dåligt, men iom att jag har mått dåligt i så många år så har jag mina sätt att försöka ta mig upp. Tack för din kommentar, den behövdes! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.