Londonhotell

INLÄGGET ÄR I SAMARBETE MED LONDONHOTELL.COM
.

HotellEn av dom bästa sakerna jag vet är att resa, att få upptäcka och uppleva världens alla hörn. Jag har inte besökt så många länder ännu men jag har stora förhoppningar om att få göra det snart, förhoppningsvis det här året. En stad jag blivit förälskad i nu det senaste är London! Jag och Sebastian har pratat väldigt mycket om att åka dit senare i år för att ta en shoppingrunda på Oxford Street, gå på Madame Tussauds, gå förbi Buckingham Palace, kolla in stället där Sherlock spelades in.. och följa med Sebastian till Harry Potter museet. Det finns så mycket på min lista av saker jag vill uppleva, kanske har ni något tips på något jag inte får missa?

Vi har kollat runt på olika London city hotell men jag kan inte bestämma mig över var vi ska bo. Sebastian bryr sig inte utan valet ligger helt på mig. Vi har kommit så långt att vi har bestämt att det i alla fall blir en vecka där borta, men jag kan inte låta bli att vela mellan att bo på ett lyxigt hotell eller ett mer simpelt för att ha ännu mer pengar att röra mig med. Hur tänker ni kring sådant här? Förut har jag alltid prioriterat boende men nu vet jag inte då det känns som att vi inte kommer att vara på hotellrummet så mycket.

Hemsidan London hotell har dom bästa och mest prisvärda hotellen i London och där hittar man verkligen alla möjliga hotell. Det går att kolla efter specifika hotelltyper om man har något krav, t.ex. om man vill ha bastu, bubbelbad, pool, gym, barnpassning, och är man sugen på spahotell så går det även att få upp endast sådana. Företaget har gjort det väldigt enkelt att hitta hotell i London, om man inte bryr sig om hotelltyp så kan man söka på stjärnor, hotellkedjor och stadsdelar. Det går även att hitta lägenhetshotell och vandrarhem.

Har ni besökt London någon gång? Vad får man inte missa?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.