4 klänningar i olika utföranden

Inlägget innehåller affiliatelänkar
(Läs om affiliatelänkar på min infosida, här)

4 klänningar Shoemania.seJag hade gärna haft alla dessa klänningar i garderoben, jag tycker att dom är så fina! Om jag var tvungen att välja en så hade jag nog valt den lila eller
den svarta. Vilken hade ni valt? Klänningarna hittas här: första (även i vitt), 399kr  /  andra  (även i korall), 199kr  /  tredje, 399kr  /  fjärde, 599kr.


Ibland undrar jag vad jag och min familj har gjort för att förtjäna allt elände vi går igenom. Vi har förlorat så otroligt många nära och kära under dessa år att det är sjukt, man undrar när man ska få en chans att börja andas igen för jämt när man börjar göra det så kommer nästa dödsfall. En släkting på mammas sida har gått bort och på det så har en familjemedlem drabbats av en sjukdom som familjemedlemmen kommer att lida av i resten av sitt liv. Kan vi bara få andas ut någon gång?! Jag hoppas att ni förstår varför uppdateringen har blivit lite oregelbunden dom senaste dagarna men jag gör mitt bästa att uppdatera två gånger per dag som vanligt. Ta hand om era nära och kära, man vet aldrig vad som kan hända.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.