Rabatter hos Nelly – förlängd!

Inlägget innehåller affiliatelänkar
(Läs om affiliatelänkar på min infosida, här)

Rabatterna från Nelly har blivit förlängda med ännu en dag så fram till i morgon, fredag, klockan 10.00 får man:
10% rabatt vid köp över 700 kronor  /  20% rabatt vid köp över 1000 kronor  /  25% rabatt vid köp över 1300 kronor
För att aktivera rabatten ange koden EXTRASPRING1 i kassan.

Rabatterna gäller ej: Michael Michael Kors, Michael Kors Jewelry, Michael Kors Watches, Ralph Lauren Polo WW, Denim & Supply Ralph Lauren, Marc By Marc Jacobs, Marc Jacobs, Marc By Marc Jacobs Watches, UGGS, Primeboots, Philip Lim, Tommy Hilfiger, Hilfiger Denim, Olivia Burton, Paul Hewitt, Ida Sjöstedt, BACK, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Calvin Klein underwear, By Malene Birger, Hunkydory, Odd Molly, Filippa K, Dagmar, Atp Atelier, Sophie By Sophie, NIKE, Adidas StellaSport, Stellasport, Adidas by Stella McCartney, Aim’n, Hunter, Ghd, Versace, Burberry, Clarins, Dr Denim, Polo Ralph Lauren, Nudie Jeans och Lauren Ralph Lauren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.