Sista dagen för rabatter hos Nelly!

Inlägget innehåller affiliatelänkar
(Läs om affiliatelänkar på min infosida, här)

Hos Nelly får man just nu (fram till i morgon, torsdag, klockan 10.00) rabatt på sitt köp, hur mycket beror på hur mycket man köper för:
Köp för 700 kronor och få 10% rabatt  /  Köp för 1000 kronor och få 20% rabatt  /  Köp för 1300 kronor och få 25% rabatt
Rabatten dras av automatiskt i kassan, så ingen rabattkod behövs :)

Rabatterna gäller ej: Michael Michael Kors, Michael Kors Jewelry, Michael Kors Watches, Ralph Lauren Polo WW, Denim & Supply Ralph Lauren, Marc By Marc Jacobs, Marc Jacobs, Marc By Marc Jacobs Watches, UGGS, Primeboots, Philip Lim, Tommy Hilfiger, Hilfiger Denim, Olivia Burton, Paul Hewitt, Ida Sjöstedt, BACK, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Calvin Klein underwear, By Malene Birger, Hunkydory, Odd Molly, Filippa K, Dagmar, Atp Atelier, Sophie By Sophie, NIKE, Adidas StellaSport, Stellasport, Adidas by Stella McCartney, Aim’n, Hunter, Ghd, Versace, Burberry, Clarins, Dr Denim, Polo Ralph Lauren, Nudie Jeans och Lauren Ralph Lauren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.