50% rabatt på utvalda produkter

Inlägget innehåller affiliatelänkar
(Läs om affiliatelänkar på min infosida, här)

Vaser i glas Shoemania.seNågot som har fattats här hemma är vaser, när vi har fått blommor så har vi fått vara påhittiga, men nu så! Jag klickade hem en av den minsta och två av den mittersta för några dagar sedan och dom väntar fint på mig på posten. Varför jag köpte två i den mittersta storleken minns jag inte, jag köpte nämligen vasen sedan i förra veckan, som är i samma storlek. Haha! Det kanske var för att dessa ovan är nedsatt med halva priset och vi har behövt vaser. Ibland blir jag trött på mig själv alltså! :)

Här finns vaserna, man väljer där vilken storlek man vill ha – 10 centimeter, 49:50 / 20 centimeter, 149:50 / 30 centimeter, 249:50.
Priserna är efter avdragen rabatt. Alltså, den stora är ju enorm! Dom andra produkterna på rea finns här.

Vas och Karaff Kanna Tillbringare Shoemania.seDet är alltså den här vasen som jag köpte i förra veckan (som även finns i mindre storlek), vasen är så mycket finare i verkligheten än på bild! Och hur söt
är inte kannan som hör till samma serie? Vasen kostar 299 kronor för den stora och 129 kronor för den mindre, och kannan kostar 299 kronor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.