Nelly rabatter

MIDSUM1 – ger 100 kronor rabatt vid köp över 600 kronor
MIDSUM2 – ger 250 kronor rabatt vid köp över 1000 kronor.

Rabatterna gäller endast idag, söndag. Här hittar ni direkt till Nelly.

Gäller ej på reavaror eller följande varumärken: Elvine, Tiger Of Sweden, UGG Australia, Prime Boots, Vans, By Malene Birger, Diesel, Replay, Hilfiger Denim, Tommy Hilfiger, Carin Wester, Filippa K, Hunkydory, Denim & Supply By Ralph Lauren, Polo Ralph Lauren, Parajumpers, Alpha Industries, BLK DNM, Dagmar, J.Lindeberg och Marc by Marc Jacobs, Marc Jacobs och Michael Michael Kors.

Ber om ursäkt för frånvaron här i bloggen, jag har haft så fullt upp att bloggen hamnat i kläm återigen.
Och jag har inte mått så bra innerst inne den senaste tiden heller, jag har varit väldigt ledsen och känt mig så sviken. Jag hatar att må dåligt över sådant jag själv inte kan påverka, att jag tar åt mig så mycket när vänner visar sitt rätta ansikte. Jag försöker övertyga mig själv om att jag försöker hålla en distans till människor men sanningen är den att jag är alldeles för omtänksam för mitt eget bästa. Nu blev jag bränd återigen och det har tagit mig hårt. Jag får helt enkelt bita ihop och försöka ta mig igenom det här också.

Jag återkommer snart med normal uppdatering igen, ska försöka få upp i alla fall två inlägg om dagen dom dagar som jag har fullt upp så att bloggen rullar på som vanligt och inte bara dör ut. Jag vet själv hur frustrerande det är när en bloggare inte uppdaterar på flera dagar. Så förlåt för det!

Jag hoppas att ni har haft en fin helg än så länge och att eran söndag blir fin med. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.