Elektrisk Fotfil

Elektrisk Fotfil Shoemania.seHar någon av er testat Scholls elektriska fotfil? Jag fick en i julas och var väldigt skeptisk till den i början men jag var ändå väldigt nyfiken på om den verkligen skulle vara så bra som det sades på reklamen jag sett. Eftersom jag använder klackar så ofta så är det viktigt för mig att ha fina fötter då dom syns i princip hela tiden. Som sagt så var jag väldigt skeptisk till den här elektroniska fotfilen men den är verkligen grym! Fötterna blir så lena och alla förhårdnader försvinner direkt. Från början fanns den bara i blått men nu har den även kommit ut i rosa, det är nästan så att jag hade kunnat tänka mig att köpa den rosa bara för färgen, men bara nästan, haha. Ni hittar dom alla tre här hos Apoteket som dessutom har 25% på dom just nu. Och för er som undrar så finns det olika refiller för ca 150 kronor (2-pack), även dom är nedsatt med 25%.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.