Bath and Shower

Treacle Moon Bath and Shower Shoemania.seJag har för mig att jag bloggat om dessa för väldigt, väldigt länge sedan men jag är inte säker. Jag har för mig att det var ett annat märke men ja, mitt minne är verkligen inte det bästa. Visst påminner dom om flaskorna från I Love? Jag gillar inte I Love produkterna så jag är väldigt nyfiken på hur dessa doftar! Dom kostar precis lika mycket som I Love’s produkter, så man kanske ska chansa? Här finner ni dom och fler produkter. Och ja, sidan är svensk!


God morgon! Är allt bra med er? Med mig är det bara fint, dock önskar jag att jag hade kunnat sova längre nu när det är helg.
Idag har jag inga särskilda planer alls förutom att svara på massor med jobbmejl och kolla på Gladiatorerna ikväll nu när en bloggare ska vara med (jag tycker att det är kul att kolla när bloggare är med på olika tv-program, sitter oftast bänkad framför TVn då! Någon annan som också gör det?) och sedan direkt efter det så är det Eurovision Song Contest. Är jag den enda som inte har lyssnat på en enda låt det här året och alltså inte har någon aning om någon av bidragen är bra? Jag har inte ens lyssnat på Måns bidrag.

Annars då.. Snart kommer min mamma och syster hit till Göteborg och hälsar på och det ser jag väldigt mycket fram emot! Jag har aldrig ångrat min flytt hit till Göteborg och det gör jag fortfarande inte, dock är avståndet mellan mig och min familj riktigt jobbig. Jag funderar ofta på vad som kommer hända om jag blir gravid, om jag kommer att klara av att ha min mamma och mina syskon så långt ifrån. Jag kommer aldrig flytta tillbaka till min hemstad igen, och hela min familj pratar om att flytta hit till Göteborg varje dag så jag hoppas att det blir så dock är det alltid en stor skillnad på att drömma och att sedan verkligen göra slag i saken. Om jag får bestämma så flyttar hela familjen hit, helst nyss.

Förresten, på tal om barn.. Jag vet inte jag någonsin har nämnt det för er men jag och Sebastian längtar efter barn något otroligt mycket. Vi pratar om det varje dag och vi har försökt bli gravid så länge nu att jag känner mig totalt värdelös. Egentligen är det något väldigt privat men jag undrar om det hade varit något ni hade velat läsa mer om? Det kanske finns någon där ute som läser min blogg som är i samma sits? Jag känner mig i alla fall väldigt ensam i situationen och undrar vad det är för fel på mig och min kropp som inte lyckas bli gravid. Det hade varit skönt att kanske komma i kontakt med någon som är i samma sits så att man kan finnas där och stötta varandra. Om ni vill så kan jag skriva ett inlägg om hela situationen, det hade varit skönt för mig att lätta mitt hjärta och ni brukar alltid vara så stöttande och komma med så fina tips. Så vad säger ni? Hade ni velat det?

Nu ska jag laga en stor frukost och väcka Sebastian med frukost på sängen. Ha en fin helg fina ni!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.