Primeboots och Uggs

Primeboots

Jag tror inte ens att jag behöver skriva vilket märke det är på dom här stövlarna för ingen kan väl ha missat dom när varenda modebloggerska har bloggat om dom och säkert hälften äger ett par. Jag själv älskar Primeboots och jag har länge funderat på om jag ska investera i ett par. Problemet, som ni säkert redan vet vid det här laget, är att jag inte vet vilken modell jag ska satsa på. Alltid denna bestlutsångest! Vilken hade ni valt och varför? Dessa kommer från Iris&Pelle, många fler modeller finns på sidan.

Uggs

Dom säljer inte bara Primeboots utan även UGGS (samt många andra märken). Jag föll givetvis för dom rosa, inte så konstigt kanske då det är min favoritfärg. Jag älskar detaljen bak på dom, rosetterna är verkligen pricken över i:et!

Inlägget är i samarbete med Iris&Pelle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.