Maria Larsson

shoemania.kontakt@hotmail.se


Uma


  16 Juni 2012 kl 18:17    •      Allmänt    •      Följ mig på Bloglovin och Tumblr    •     
Hur grymma?! Var för en gångs skull in på Have2have och kikade och fann dessa. Priset ligger på 698 kronor paret. För er som undrar över klacken så är den på hela 16 centimeter och platån på 6 centimeter. Klackarna har en röd sula, Christian Louboutin style. Här hittar ni skorna.
 Leave a comment here 


1. Lisa
16 Juni 2012, 23:26

Kan du inte tipsa om fler klackar med röd sula? Har verkligen fastnat för det:) inte riktigt så höga dock eftersom jag är 175 cm lång...

Svar: Jag ska försöka hitta lägre klackar med röd sula! :)
Maria Larsson

2. Agnes
17 Juni 2012, 11:56

Hej! Jag vill börja med att tacka för en toppenbra och väldigt inspirerande blogg :-) Sedan har jag en liten fråga - har du beställt något från GoJane någon gång, isåfall hur funkade leveransen etc? Är nämligen sugen på att beställa hem lite grejer inför sommaren men vågar inte riktigt göra det..

Mvh

Fega Agnes

Svar: Tack så jätte jätte mycket!
Jag har beställt från GoJane många gånger och leveransen gick hur bra som helst. Beställde jag endast ett par skor så fastnade dom inte i tullen (kan dock inte garantera att så blir fallet för dig med, men det är värt att testa!). Jag skulle rekommendera dig att kolla in deras leveransinfo för att veta vad frakten blir etc, risken är stor att paketet kommer fastna i tullen då du beställer mer än en sak.
Maria Larsson

3. Sofie
18 Juni 2012, 11:10

ÅH! vad glad jag blev och sökte på dig och såg att du fortfarande bloggar :) själv har jag vart väldigt dålig med det och bloggar med några andra just nu!. Men guu , du kommer alltid med galet snygga sko tips, blir alltid så glad när jag ser såna här snygga skoor <3 Hoppas allt är bra med dig annars?

Svar: Taaack, vad gullig du är! Allt är kanon med mig, hur är allt själv? :D
Maria Larsson