Maria Larsson

shoemania.kontakt@hotmail.se


Väska med nitar


  29 Juli 2012 kl 19:23    •      Väskor    •      Följ mig på Bloglovin och Tumblr    •     
Jag är verkligen inte mycket för väskor.. Jag brukar trycka ned allt jag ska ha med mig i mina jackfickor, men nu när det är sommar och jackan lämnas hemma så blir det lite kaos. Den här väskan från H&M gillar jag riktigt mycket och priset, 399 kronor, gör att jag gillar den ännu mer! Nu när jag bor i Göteborg och det finns tusen H&M här så tänkte jag kika på den i butik. Vad tycker ni om den? Ni hittar den här.
 Leave a comment here 


1. Lisa
29 Juli 2012, 22:12

Klämde lite på den i butik härom dagen och den var riktigt snygg tycker jag!

Svar: Jaså? Åh, måste kolla i morgon!
Maria ♥ Heels and Fashion

2. Johanna
30 Juli 2012, 12:15

Jag var och kollade på den i helgen, och jag tänkte köpa den men eftersom min dator inte skulle få plats i den så köpte jag den inte. Och jag ångrar mig så jäääääääävla mycket, den är så sjukt snygg!

Svar: Åh, har otroligt höga förväntningar nu! Skulle egentligen in till stan idag men blev inte av, så förhoppningsvis finns väskan kvar i morgon :D
Maria ♥ Heels and Fashion

06 Augusti 2012, 19:51

hej tittade på den där på hm's hemsida igår och vart förälskad men hittade den inte i affären idag. den verkar va rätt liten. har du tittat på den än? isåfall hur är storleken? :)

Svar: Nej då, jag tycker inte att den är liten, utan helt normal :) Fast nu kan ju normal för mig vara liten för dig, så det är lite svårt att säga. Du kan alltid ta fram måttband och kolla hur stor den är, det står att den är 25x34 centimeter :)
Maria ♥ Heels and Fashion

4. Caroline
29 November 2012, 21:48

Hej, gick in och kollade på hm´s hemsida men hittade inte väskan. Finns den fortfarande kvar där?