Maria Larsson

shoemania.kontakt@hotmail.se

Sista dagen för fraktfritt!

 Idag är sista dagen för fraktfritt hos Nelly. Och uppger ni koden "shoe50nelly" när ni gör en beställning så får ni 50 kronor rabatt. Koden gäller inte bara på skor utan den gäller även på kläder etc.

Millie, 149 kronor


Hittade dom här klackarna på Nellys rea. Förut så kostade dom 299 kronor (dom kostade till och med 449 kronor när dom var nya på hemsidan!) men är nu prissänkt till ynka 149 kronor. Skorna finns att köpa här. I morgon är det även sista dagen för gratis frakt på Nelly. Och uppger ni koden "shoe50nelly" vid en beställning så får ni 50 kronor rabatt vilket innebär att ni får skorna ovan för bara 99 kronor!

Prize Ruched Wedges


Ååhh.. jag hade då inte tackat nej till dom här kilklackarna från Topshop! Och som vanligt med
min tur så är min storlek slut. Dom kostar ca 1250 kronor och finns här.

Pic: Topshop

Adonia Black/White


Vad tycker ni om dom här skorna som just kommit in på Nelly? Dom finns att köpa här för 399 kronor.
Om ni anger koden "shoe50nelly" så får ni 50 kronor rabatt, samt att Nelly har fraktfritt.

Finn ett fel?


Är det bara jag som märkt att på Mest aktiva så fattas nummer 14 och nummer 20, och på Mest besökta
så fattas nummer 20? Vad i..? Och så är det varje dag, fast olika nummer. Haha.

Leverans och priser


Jag fick en fråga av någon som undrade om jag visste pris och leverans på dom gråa skorna längst ned till höger men det visste jag inte så jag tog reda på det, samt pris och leverans på dom andra. På bilderna ser ni alltså när dom är beräknade att komma ut i butik och hur mycket dom är beräknade att kosta. Detta är med andra ord hur det ser ut i dagsläget. Och för den som undrar så är vi i vecka 30 nu.

Pics: Scorett

Lora


Är det bara jag som tycker att dom här klackarna från Nelly är.. jävligt fula?
jag tror det är pga platån?

Autumn 2010 @ DinSko


Nu finns skor från DinSko's höstkollektion att köpa på deras hemsida, bla dessa ovan. Jag måste bara fråga er! Finns det någon där ute som skulle kunna tänka sig att köpa ett par av dom ovan? Är det bara jag som tycker att dom är.. fula? För den som gillar skorna så finns dom här och kostar 599 kronor.

Pic: DinSko

Marble för 89 kronor + fraktfritt!

Ange kod "shoe50nelly" så får ni 50 kronor i rabatt när ni handlar för 300 kronor!
+ att Nelly har fraktfritt månaden ut!

Nelly har sänkt vissa Marble till 89 kronor styck! Känns rätt så snopet då jag har köpt alla mina för 399 kronor styck! Vill ni göra er ett kap så tycker jag att ni ska köpa er ett par Marble nu direkt! Dom är verkligen snygga och prisvärda! Vart hittar man skor för 89 kronor annars?! Här har ni direktlänkar till dom (funkar inte länkarna så är dom slutsålda):

Zebra, Svartmönstrad, Lilamönstrad, Vit/Svart & Helvit.


Det är INTE tillåtet att använda mina bilder utan lov!


PS. Var tvungen att publicera om detta inlägg då det är många som har kommenterat att det inte har gått att kommentera det. Jag är utan internet till lördag-söndag då jag åker bort så ni vet!

Heels from Have2have


Gillar dom här klackarna från Have2have. Och äntligen när man hittar ett par skor som inte är svart som man gillar så är dom såklart slutsåld i ens storlek! Och varför dras jag fortfarande till skor med nitar när jag är less på nitar? Finns också i färgen rosa (UNDERBAR!!) och svart.

Acne Admire


För några dagar sedan skrev jag om dessa skor, fast i färgen lila. Majoriteten tyckte dom var sjukt fula och skulle aldrig kunna tänka sig köpa dom. Nu har jag hittat dom i svart och undrar om ni fortfarande dissar dessa klackar? Skorna finns att köpa på denna hemsida och kostar 3795 kronor.

ALL STAR SPECIALTY HI GREEN

Visst är den här gröna färgen underbar?! Jag håller tummarna att färgen lever upp till mina förväntningar då ett par ljusblåa Converse inte gjorde det förut. Dom här hittade jag på La Redoute - här - för 599 kr.

Pic: La Redoute

Sparkling, Limited & Open Toe Marble


Direktlänk till skorna: här.


Direktlänk till skorna: Grå & Svart.


Direktlänk till skorna: Svart (tycker den ser brun ut) & Rosa.

Ytterligare Marble har kommit ut på sidan. Dom längst upp ska jag köpa nu direkt, och sedan velar jag fram och tillbaks på nr 2 (skon där jag skrivit att den ser bättre ut på modellen). Gah. Jag vill ha den med! Men vet inte hur värt det är att ha 1000 likadana modeller fast i olika färger och mönster? :P

FÖR GRATIS FRAKT ANGE KOD: REACDON!

Pics: Nelly.com

Kilklackar från Modekungen


Jag har sett dom här kilklackarna på flertalet bloggar under en längre tid och jag förstår inte riktigt hypen kring dessa..? Vad tycker ni om dom? Är det här ett par skor ni skulle kunna tänka er att köpa? Dom kostar 799 kronor och finns att köpa här på Modekungen.

Pic: Modekungen.se

VM FINAL 2010

Någon mer som har följt Fotbolls VM slaviskt? Idag smäller det och vi kommer äntligen få veta vem
det är som vinner! Till er som bryr er - vem hejar ni på? Jag hejar på Spanien!

Pic: Fifa.com

All Star Specialty Hi Blazing Yellow

Jag har letat efter ett par gula Converse i evigheter nu, och när jag väl hittar dom så finns såklart inte min storlek! Finns det någon som vet vart man kan köpa ett par gula i storlek 39,5-40? Den gula ovan finns att köpa på Junkyard, här, för 699 kronor.

3 böcker för 99 kronor


Jag hittade dom här tre pocketböckerna på CDON i deras kategori "Pocket 3 för 99 kr". Jag älskar Roslund & Hellströms böcker så det var redan solklart att jag skulle köpa dom här två då jag ännu inte läst dom. Och sedan fick "Om jag kunde drömma" följa med då jag faktiskt ännu inte läst en enda utav dom böckerna, eller ens sett filmerna. Haha, jag tror jag att jag är den enda som inte gjort det?!

För att komma till böckerna ovan klicka på länkarna här nedan:
Om Jag Kunde Drömma, Tre Sekunder & Flickan Under Gatan.

Pics: CDON

Acne Admire


Vad tycker ni om dom här klackarna från Acne? Skulle ni kunna tänka er att köpa ett par? Personligen så gillar jag dom inte, och skulle nog aldrig kunna tänka mig att bära ett par heller. Dom finns att köpa på Nelly, här, för 3999 kronor.

Pic: Nelly.com

Dandy Watch - Triwa


Klickade just hem denna klocka från Triwa. Jag ÄLSKAR deras klockor! Näst på tur att köpa är den rosa och turkosa Minichrono. Klockan ovan finns att köpa på Nellys rea - här för 500 kr (tidigare pris 995 kr).

Pic: Nelly.com

Malou Tan - Friis & Company


Dom här skorna har jag kollat på varje dag sedan dom kom in på Nelly (vilket är ett bra tag sedan). Jag vet inte vad det är med dom som gör att jag dras till dom, men dras till dom det gör jag verkligen! Dom kostade 1299 kronor men är nu på rea för 650 kronor och finns att köpa här. I want them!

Pic: Nelly

Klocka från Cocoo.se


Hittade denna klocka på Cocoo.se och kände att jag var tvungen att ha den. Den kostar 345 kronor men jag fick den för 276 kronor. Dessutom är det fraktfritt för oss som bor i Sverige (22kr till Danmark, Finland & Norge) så då slapp jag den lilla kostnaden också. :) Den finns också i färgen rosa på hemsidan!

Pic: Cocoo.se

Haha, WTF?!


Ibland hittar jag ett par skor som får mig att undra vad sjutton designern tänkte med när han/hon designade dom. Här ovan har vi ett sådant exempel. Är det bara jag som tycker att dom här är j-vligt fula? Jag tycker skorna får det att se ut som att man brutit fötterna. Berätta vad ni tycker om dom!

Steghylla från Ellos


Jag gillar verkligen dom här steghyllorna från Ellos, dom får verkligen inspirationen att flöda! Är riktigt sugen på att beställa hem båda då jag har teman i just vitt och valnöt i lägenheten. Dom finns att beställa här för 749 kronor/ st. Förresten, någon som vet några bra inredningsbloggar? Tipsa mig gärna!

Pic: Ellos