Maria Larsson

shoemania.kontakt@hotmail.se


MARBLE


  25 Februari 2010 kl 16:54    •      Klackar    •      Följ mig på Bloglovin och Tumblr    •     

Nu har alla skorna kommit in på Nelly, och hur dom ser ut ser ni ovan (och i inlägget nedan). Själv
klickade jag hem fyra utav dom (klickade inte hem den lila nedan till höger), vill se hur dom ser ut IRL, så
får jag se då om jag behåller alla eller om det kanske inte blir någon alls.

Direktlänkar till skorna: leopardmönstrad, zebramönstrad, svart och lila.

100 kr i rabatt


  24 Februari 2010 kl 19:39    •      Gott & Blandat    •      Följ mig på Bloglovin och Tumblr    •     


Vid tillfällen som denna önskar jag att jag var medlem på facebook. Till er som är det, gå in här och
följ stegen till att få presentkortskoden. Perfekt nu när Nelly börjar få in massor med fint!


Emelia heels


  23 Februari 2010 kl 18:47    •      Klackar    •      Följ mig på Bloglovin och Tumblr    •     

Jag gillar dom här klackarna från Nelly skarpt. Har kollat in dom varje dag sedan dom kom ut
på hemsidan, har varit nära att klicka hem dom varje gång men jag avvaktar lite till då det kommer
en massa nytt på hemsidan varje dag. För att komma till Nellys nyheter kan ni klicka här.

Sjuk.


  22 Februari 2010 kl 15:25    •      Gott & Blandat    •      Följ mig på Bloglovin och Tumblr    •     
Jag ber om ursäkt för den otroligt dåliga uppdateringen här i bloggen!
Anledningen till den är att jag är sjuk och inte har haft orken eller lusten att blogga.. eller att göra något annat heller för den delen. Jag mår lite bättre nu än vad jag gjorde igår, så förhoppningsvis är jag på bättringsvägen. Ville bara låta er veta varför det inte blivit någon uppdatering.

Svarar på era kommentarer lite senare också när jag fått lite mer energi. Kram på er!

Diesel Shorts


  18 Februari 2010 kl 19:54    •      Byxor & Shorts    •      Följ mig på Bloglovin och Tumblr    •     

Kan någon ge mig sommar NU?! Den här färgen var hur snygg som helst, tänk er dom här shortsen med
ett par brunbrända ben.. Åh, jag vill ha sommar! Shortsen finns att köpa på Nelly.com.

Fel storlek.


  18 Februari 2010 kl 16:38    •      Gott & Blandat    •      Följ mig på Bloglovin och Tumblr    •     
Gissa min irritation?
Som alltid när man beställer något så förväntar man sig att man faktiskt ska få det man beställer. Eller i alla fall rätt storlek. Hämtade ut paketet från Nelly med grejer som jag hade beställt (bla dom här skorna). Tror ni inte att det var fel storlek på dom? Jag har INTE storlek 37. Så det blev bara att returnera och hoppas på att jag får rätt storlek nästa gång. Jag hatar när det där händer. Annars var skorna var sjukt fina, har riktigt stor lust att klicka hem dom andra färgerna med!

Jag vet inte hur länge jag har väntat på att Marble ska komma in på Nelly. Dom sa att dom skulle komma in den här veckan men än så länge har dom inte dykt upp. Jag vill ju ha dom nuuu!

Haha, nog snackat om skor. Behövde få ut min frustration. Vad har ni för er?

He's mine, bitch!


  16 Februari 2010 kl 19:00    •      Gott & Blandat    •      Följ mig på Bloglovin och Tumblr    •     

Bilderna är lånad härifrån.

Åh vad jag vill ha den här t-shirten! Jag har nämligen en liten crush i Ed Westwick, det tror jag inte att jag har nämnt förut, va? Haha, men lite snopen är jag allt att denna t-shirt är slutsåld och personen som sålde den inte kommer ta in fler. Den kostade bara €25.00 och fanns att köpa här. Viiiill haaa deeen!

ENGLA SILK HEELS


  12 Februari 2010 kl 22:25    •      Klackar    •      Följ mig på Bloglovin och Tumblr    •     

Klickade precis hem klackarna ovan från Nelly.com. Finns ytterligare två färger på hemsidan, blå och lila. Är faktiskt sugen på att köpa hem dom klackarna med.. Haha, vem vet? Kanske jag älskar skorna så mycket när jag får hem dom att jag klickar hem dom andra två med? Inte omöjligt. Klackarna kostar 349 spänn.. inte dyrt alls enligt mig. För att komma direkt till skorna kan ni klicka här: Svart, blå & lila.

ASOS


  11 Februari 2010 kl 18:58    •      Gott & Blandat    •      Följ mig på Bloglovin och Tumblr    •     


Jag kollade min mejl alldeles nyss och hittade det här erbjudandet från ASOS. Ange ASOSLOVE när ni gör eran beställning så får ni 20% rabatt på den.

Det här erbjudandet gäller endast fram till midnatt den 14 februari. Erbjudandet gäller inte på redan prissänkta varor.Torsdag.


  11 Februari 2010 kl 07:36    •      Gott & Blandat    •      Följ mig på Bloglovin och Tumblr    •     
God morgon sunshines!
Sovit gott? Inte jag.. har sovit alldeles för få timmar. Jag har ingen aning om hur jag ska orka mig igenom den här långa dagen, men lite lättare känns det när jag vet att jag har paket att hämta ut. Mitt schampo och balsam från Bangerhead har nämligen kommit! Längtar tills jag får testa det, vilket troligen blir i morgon! :)

Förutom att gå till skolan och hämta paketet så ska jag försöka hinna förbi stan och leta något fint till killen inför alla  dag. Har ännu inte köpt något.. Varför väntar jag ALLTID till sista sekund? Men det är nog inte så stressigt ändå för att han är i Göteborg och kommer inte hit förrän nästa vecka.

Nu måste jag kila, time for school! Men vi hörs senare när jag kommer hem! Ha en fin torsdag!

Ebay.co.uk guide.


  10 Februari 2010 kl 20:02    •      Guider    •      Följ mig på Bloglovin och Tumblr    •     


Det är några som har ställt frågor om hur man gör för att beställa från Ebay.co.uk så nu tänkte jag försöka förklara så enkelt jag kan för att hjälpa er. Börja med att skaffa er ett Paypalkonto. Vad exakt Paypal är kan ni läsa om på sidan och hur ni går till väga för att skaffa ett paypal konto står där också.

När ni fått ett konto på Paypal gå sedan in på Ebay.co.uk (det är viktigt att det är .co.uk annars kommer man till den amerikanska Ebay) och skapa även här ett konto (där det står register på bilden nedan). När ni sedan gjort det så är det bara att börja shoppa!

Fyll i det ni söker, som jag gjort i rutan nedan, och klicka sedan på Search eller enter-knappen. Jag valde att söka på Ankle boots:
Eftersom jag bara söker på orden "Ankel boots" så kommer det komma upp tusentals produkter, men det finns sätt att begränsa det hela till just det man letar efter. Man kan bla söka på "Black ankle boots size 7" så kommer det upp sådana skor i den storlek man skrivit samt färg. Men man kan också begränsa med hjälp av sidmenyn till vänster som ser ut såhär:Dom markerade orden är sådana val jag alltid gör! Jag väljer speciellt UK Only för att ta bort alla försäljare från andra länder så att endast dom från England är kvar (man slipper tull då). När ni har gjort dom val ni känner er nöjda med så kommer man till nästa punkt, nämligen att köpa en produkt. Välj en produkt ni vill köpa, här nedan visar jag bara ett exepel:Om man vill se direkt hur mycket frakten till Sverige kommer bli så går det att fixa. Här ovan på bilden där ni ser att det står SWE, (står nog ENG eller något hos er), klicka där och ändra till Sweden. Då kommer ni se fraktpriset direkt under. Står det inget fraktpris så är det oftast för att säljaren inte skickar skorna hit. För skorna jag valt så är alltså fraktpriset till Sverige £9.50 och skorna kostar £24. Klicka på den vara ni vill köpa.

Nu är det såhär att ni alltid ska dubbelkolla att försäljaren är från England (egentligen kan man aldrig vara säker. Det kan stå att försäljaren finns i England, men när man sedan får paketet så står det att det kommer från tex Kina. Då har tex personen sitt företag i Kina men är bosatt i England. Så någon garanti för att varorna verkligen kommer från England finns inte). Men i alla fall. Till höger på sidan ni kommit till så står det en specifikation om säljaren:


Det ni ser på bilden ovan är alltså att varan finns i England (som jag sa tidigare, man kan aldrig vara säker, ibland har det hänt att man fått paketet från ett helt annat land. Ett tips är att kolla på säljarens feedback och se vad folk skriver. Ofast brukar någon lämna negativ feedback och skriva att varan kommit från ett annat land). För att läsa säljarens feedback så trycker ni på siffrorna inom paranteserna, där det står 2310 på bilden ovan.

För att kolla vad för betalsätt säljaren accepterar så står det här under brevid "Payments". Som ni ser så accepterar denna försäljare bara PayPal:

Dom flesta säljarna accepterar bara Paypal när man köper från utlandet, så jag rekommenderar er att skaffa er ett Paypalkonto. Själv handlar jag bara via Paypal på ALLA utländska hemsidor då man är försäkrad. Det hände tex en gång att morsan köpte en plattång som säljaren påstod var en äkta GHD, men det visade sig sedan att det inte var så utan att det var en kopia. För att göra historian kort så kontaktade hon Paypal och dom gjorde en utredning som slutade med att Paypal gav henne pengarna tillbaka.

Hur ni tar er vidare efter att ha klickat på "Buy It Now" får ni lista ut själva då jag inte har lust att köpa något bara för att visa. Men har ni några problem så är det bara att fråga. Jag hoppas att jag inte krånglade till det ännu mer för er med min guide, men som sagt så kan ni alltid fråga mig om det är något ni inte förstår eller om det är något ni undrar över.

Onsdag.


  10 Februari 2010 kl 15:59    •      Gott & Blandat    •      Följ mig på Bloglovin och Tumblr    •     
Ääääntligen hemma!
Allt bra med er? Jag mår kanoners om man bortser från att jag är jätte trött och seg.. men det får man lov att vara första skoldagen på veckan tycker jag (ja, jag börjar onsdagar)! Gissa hur skapligt less man blir när man kommer hem och hör hur man får sms, och så står det att man har ett paket att hämta ut.. på ett helt annat ställe än vanligt? Som dessutom ligger nära skolan. Hade jag bara fått det smset tjugo minuter tidigare hade jag kunnat hämta ut det. Äh, får göra det i morgon.

Vad har ni för er? Jag städar för fullt här hemma i garderoberna, byrån och hyllorna, började igår och fortsätter idag. Jag mår så mycket bättre när jag har det rent och städat kring mig, vilket är lite svårt när garderoberna, hyllorna och byrån inte räcker till för allt. Och inte har jag plats för ytterligare en garderob vilket skulle behövas.. Jag hoppas jag får en större lägenhet snart, jag var så dum att tacka nej förut till en tvåa. Vad tänkte jag med?! Antagligen rompan. :P

Nu ska jag fortsätta städningen. Hörs!

MARBLE


  09 Februari 2010 kl 09:53    •      Klackar    •      Följ mig på Bloglovin och Tumblr    •     

Bilderna har jag lånat från Hanna Källström.

Jag vet att det är jätte många, liksom jag, som har undrat när dom här klackarna kommer komma in på Nelly och hur mycket dom kommer kosta. Jag har tagit reda på det! Klackarna kommer komma in på Nelly någon gång under nästa vecka och dom kommer kosta ynka 399 spänn!! Hur billigt och bra är inte det?! Jag kommer med stor sannolikhet klicka hem båda två. Ååh, jag vill ha dom nuu!

Tisdag.


  09 Februari 2010 kl 09:26    •      Gott & Blandat    •      Följ mig på Bloglovin och Tumblr    •     
God morgon!
Har ni sovit gott? Det har inte jag, för jag har nämligen inte sovit något alls inatt! Anledning? Jo, min mobil har ringt non-stop hela natten. Bara en massa problem, är så trött på allt! Tillslut vid åtta så ordnade sig det mesta och då var det lika bra att kliva upp.

Mina planer för dagen än så länge är att köpa mat och hämta ut paket. Har tre avin här hemma och det kommer troligen komma några fler idag (hoppas, hoppas!). Två av paketen innehåller skor och det tredje är från Gina Tricot (den här hoodien). Jag ska nog hinna träffa vänner idag också samt försöka plugga. Missade sjukt många lektioner i förra veckan för jag var sjuk så jag kommer ha jätte mycket att ta igen..

Nåja, nu är det dags för frukost - macka och juice! Hoppas ni får en jätte fin tisdag!

TIGI Bed Head Moisture Maniac Tweens


  07 Februari 2010 kl 22:07    •      Gott & Blandat    •      Följ mig på Bloglovin och Tumblr    •     


TIGI Bed Head Moisture Maniac Tweens

Nu har jag äntligen tagit tummer ur och beställt nytt schampo och balsam (det till vänster) från Bangerhead. Jag har läst väldigt mycket bra om just TIGI Bed Head så det fick bli det nu när jag köpte nytt. Med andra ord har jag alltså aldrig testat TIGI Bed Head innan.

Paketpriset för schampot och balsamet är 399 spänn (Rek. pris 899) vilket jag tycker inte är så farligt då varje flaska innehåller 750ml.


Såhär står det om produkterna på Bangerhead:

TIGI Bed Head Moisture Maniac Shampoo

Ett fuktighetsgivande shampoo för grova, naturligt torra hår. Du behöver inte längre gå omkring med livlöst hår.

TIGI Bed Head Moisture Maniac Conditioner

Återfukta ditt hår med denna conditioner. Passar framförallt för grova, naturligt torra hår. Ditt hår blir mjukt och lätt att reda ut. En riktigt fuktighets bomb!Tre vanliga skofrågor.


  07 Februari 2010 kl 02:05    •         •      Följ mig på Bloglovin och Tumblr    •     Det finns tre frågor jag får nästintill varje dag så jag tänkte svara på dom nu:

Hur många par skor äger du?
Jag vet inte det exakta antalet, men jag vet att det är minst 100 par högklackade och minst 20 par vanliga. Anledningen till att jag inte vet det exakta antalet är för att många skor ligger i källaren.

Köper du skor varje dag?
Nej, det gör jag inte. Ibland kanske det blir att jag köper 7 par på en vecka, men då köper jag inte så många veckan därpå. I snitt så köper jag 3-5 par i veckan, men som sagt så blir det ibland färre och ibland fler.. och ibland inga alls.

Hur har du råd att shoppa så mycket som du gör?
Just den frågan tycker jag är väldigt privat och anser inte att någon annan har med det att göra, dock kan jag säga så mycket som att jag aldrig skulle shoppa så mycket som jag gör om jag inte hade råd att göra det. :)

Gina Tricot


  05 Februari 2010 kl 00:48    •         •      Följ mig på Bloglovin och Tumblr    •     

Bild lånad från Gina Tricot.

Dom flesta vet att jag älskar mönstrade kläder så denna från Gina Tricot tvekade jag inte ens på! Är sur på mig själv för att jag inte hann köpa den rosa underbara dom hade förut så nu var jag snabb att klicka hem denna. Love it! Längtar tills jag får hem den! 249 spänn, inte farligt alls. Anledningen till att jag köper via nätet? Vi har inte ens Gina Tricot (inte H&M heller för den delen) här där jag bor..

Tiamo


  02 Februari 2010 kl 15:52    •      Klackar    •      Följ mig på Bloglovin och Tumblr    •     
Jag är supersugen på dom helsvarta klackarna nedan och vita här ovan. Äger redan ett par liknande från Scorett (dom här) och dom skorna fullkomligt älskar jag. Eftersom att det inte finns någon Scorettbutik i närheten av där jag bor (närmste är 1h bort) så undrar jag om ni vet om Scorett fått in någon av dom?Bilder lånad från Scorett.